Отворите главни мени

Шаблон:Главна страна/Изабрана слика

Изабрана слика

„Сарајево” (уље на платну, Јожеф Пехан, 1913) (пуна величина: 1.544 × 1.304 *)

Сарајево” (уље на платну, Јожеф Пехан, 1913)
(пуна величина: 1.544 × 1.304)