Шаблон:Датотека без дозволе

Документација шаблона[прикажи] [уреди] [историја] [освежи]

УпотребаУреди

{{датотека без дозволе|дан={{subst:ТРЕНУТНИДАН}}|месец={{subst:ТРЕНУТНИМЕСЕЦ}}|година={{subst:ТРЕНУТНАГОДИНА}}}}

или

{{subst:датотека без дозволе}}