Шаблон:Златни гол

Златни гол {{{1}}}'

КоришћењеУреди

{{златни гол|мин|примедба}}

мин
опционално, време златног гола.
примедба
опционално, „а.г.“, „пен“ или нека примедба.

ПримериУреди

  • {{златни гол}} → Златни гол
  • {{златни гол|67}} → Златни гол у 67 минуту 67'
  • {{златни гол|44|а.г.}} → Златни гол у 44 минуту 44' (а.г.)
  • {{златни гол|90+2|пен.}} → Златни гол у 90+2 минуту 90+2' (пен.)