Шаблон:Мито

{{{1}}}
НЕ ПРИМАМ МИТО !!!
Доделио: [[Корисник:{{{2}}}|{{{2}}}]]

За додавање опште споменице користите код {{Мито|За некоруптивни рад и имуност на Масоне|ваше корисничко име}}