Шаблон:Сјеверна Америка 2021

Шаблон се користи тако што се на страну за разговор стави сљедеће:

{{Сјеверна Америка 2021 |корисник= }}

На примјер:

{{Сјеверна Америка 2021 |корисник= Macek187 }}