Документација шаблона[прикажи] [уреди] [историја] [освежи]

Subscripts text two times, i.e.

{{subsub|Text to be subscripted twice}} produces: Text to be subscripted twice

This is equivalent to writing <sub><sub>Text to be subscripted twice</sub></sub>.

See also уреди