Шанов

вишезначна одредница на Викимедији

Шанов може бити:

  • Шанов (Злин), насељено мјесто у округу Злин, Злински крај, Чешка Република
  • Шанов (Знојмо), насељено мјесто у округу Знојмо, Јужноморавски крај, Чешка Република
  • Шанов (Раковњик), насељено мјесто у округу Раковњик, Средњочешки крај, Чешка Република