1220-е п. н. е.

деценија
Миленијум: 2. миленијум п. н. е.
Векови:
Деценије:
Године:
  • 1229 п. н. е.
  • 1228 п. н. е.
  • 1227 п. н. е.
  • 1226 п. н. е.
  • 1225 п. н. е.
  • 1224 п. н. е.
  • 1223 п. н. е.
  • 1222 п. н. е.
  • 1221 п. н. е.
  • 1220 п. н. е.

Култура уреди

Архитектура уреди

Види још уреди