1250-е п. н. е.

деценија
Миленијум: 2. миленијум п. н. е.
Векови:
Деценије:
Године:
 • 1259 п. н. е.
 • 1258 п. н. е.
 • 1257 п. н. е.
 • 1256 п. н. е.
 • 1255 п. н. е.
 • 1254 п. н. е.
 • 1253 п. н. е.
 • 1252 п. н. е.
 • 1251 п. н. е.
 • 1250 п. н. е.


Догађаји и трендови

уреди

Култура

уреди

Референце

уреди
 1. ^ „Annular: -1250 Sep 07”. eclipse.gsfc.nasa.gov/. NASA Five Millenium Canon of Solar Eclipses. Приступљено 30. 12. 2015. 


Види још

уреди

Референце

уреди