1420-е п. н. е.

деценија
Миленијум: 2. миленијум п. н. е.
Векови:
Деценије:
Године:
  • 1429 п. н. е.
  • 1428 п. н. е.
  • 1427 п. н. е.
  • 1426 п. н. е.
  • 1425 п. н. е.
  • 1424 п. н. е.
  • 1423 п. н. е.
  • 1422 п. н. е.
  • 1421 п. н. е.
  • 1420 п. н. е.


Култура уреди

Архитектура уреди

Види још уреди