830-е п. н. е.

деценија
Миленијум: 1. миленијум п. н. е.
Векови:
Деценије:
Године:
  • 839 п. н. е.
  • 838 п. н. е.
  • 837 п. н. е.
  • 836 п. н. е.
  • 835 п. н. е.
  • 834 п. н. е.
  • 833 п. н. е.
  • 832 п. н. е.
  • 831 п. н. е.
  • 830 п. н. е.


Догађаји и трендови уреди

Култура уреди

Музика уреди

Архитектура уреди

Види још уреди