Википедија:Акција фудбалери на Европском првенству/Корисно


Корисни линковиУреди

Шаблони и категоријеУреди

Шаблони састава фудбалера за Европска првенства са наше Википедије.

Додатни предлози, стрелци у финалуУреди

Фудбалери стрелци у финалу Европског првенства, чланци који фале на Википедији:

Остали предлозиУреди