Шаблон:Датотека без лиценце

Документација шаблона[прикажи] [уреди] [историја] [освежи]

Употреба уреди

{{датотека без лиценце|дан={{subst:ТРЕНУТНИДАН}}|месец={{subst:ТРЕНУТНИМЕСЕЦ}}|година={{subst:ТРЕНУТНАГОДИНА}}}}

или

{{subst:датотека без лиценце}}