940-е п. н. е.

деценија
Миленијум: 1. миленијум п. н. е.
Векови:
Деценије:
Године:
  • 949 п. н. е.
  • 948 п. н. е.
  • 947 п. н. е.
  • 946 п. н. е.
  • 945 п. н. е.
  • 944 п. н. е.
  • 943 п. н. е.
  • 942 п. н. е.
  • 941 п. н. е.
  • 940 п. н. е.


Догађаји и трендови уреди

Култура уреди

Музика уреди

Архитектура уреди

Види још уреди