Врбица

вишезначна одредница на Викимедији

Врбица може бити:

Основна значења Уреди

Топоними Уреди

Србија:

Црна Гора:

Босна и Херцеговина:

Бугарска:

Северна Македонија:

Хрватска:

Види још Уреди