1340-е п. н. е.

деценија
Миленијум: 2. миленијум п. н. е.
Векови:
Деценије:
Године:
  • 1349 п. н. е.
  • 1348 п. н. е.
  • 1347 п. н. е.
  • 1346 п. н. е.
  • 1345 п. н. е.
  • 1344 п. н. е.
  • 1343 п. н. е.
  • 1342 п. н. е.
  • 1341 п. н. е.
  • 1340 п. н. е.

Култура уреди

Архитектура уреди

Види још уреди