Софија Тренчовска — разлика између измена

м
(превод са Македонске википедије)
 
* [[Душан Ковачевић|Душан Ковачевиќ]], „Лари Томпсон“, драма изведена во ''Народен театар - Штип'', репертоарна сезона 2001/2002
* [[Радомир Константиновић|Радомир Константиновиќ]], „Бекет, пријателот“, ''Акт'', бр. 30, 26.12.2008, 53-57 стр.
* [[Зоран Стефановић|Зоран Стефановиќ]], „Ноќ безпред враќање“, ''Акт'', бр. 42, 26.08.2011, 40-43 стр.
* [[Боро Драшковић|Боро Драшковиќ]], ''Режисерски белешки'', 2012. ISBN 978-608-4546-25-2
* Зоран Стефановиќ, ''Словенски Орфеј'', 2014. ISBN 978-608-4546-32-0