Хенри IV Ланкастер — разлика између измена

| 2 = 2. [[Џон од Гента]]
| 3 = 3. [[Blanche of Lancaster]]
| 4 = 4. [[Едвард III Плантагенет]]
| 4 = 4.
| 5 = 5. [[Филипа од Еноа]]
| 6 = 6.
| 7 = 7.
| 8 = 8. [[Едвард II Плантагенет]]
| 8 = 8.
| 9 = 9. [[Изабела Француска]]
| 9 = 9.
| 10 = 10.
| 11 = 11.
| 14 = 14.
| 15 = 15.
| 16 = 16. [[Едвард I Плантагенет]]
| 17 = 17. [[Елеонора Кастиљска]]
| 18 = 18. [[Филип IV]]
| 19 = 19. [[Џоана I од Наваре]]
| 20 = 20.
| 21 = 21.