Википедија:Ботови — разлика између измена

{{табелаЛинијаЋелија3Мини|[[Корисник:VolkovBot|VolkovBot]]|[[:ru:User:Volkov|Volkov]]|ru}}
{{табелаЛинијаЋелија3Мини|[[Корисник:ZaraBot|ZaraBot]]|[[:sr:Корисник:Zarathushtra|Zarathushtra]]|sr}}
{{табелаЛинијаЋелија3Мини|[[Корисник:ZoranBot|ZoranBot]]|[[:sr:Корисник:Zoranzoki21|Zoranzoki21]]|sr}}
{{табелаЛинијаЋелија3Мини|[[Корисник:Zwobot|Zwobot]]|[[Корисник:Zwobot|Zwobot]]|de}}
{{табелаЛинијаЋелија3Мини|[[Корисник:Zxabot|Zxabot]]|[[Корисник:JaynFM|JaynFM]]|de}}