Отворите главни мени

УлогеУреди

Глумац Улога
Јожица Авбељ Милена
Данило Бенедичич Главни
Деметер Битенц Секретар
Мирко Богатај Рок Травен
Берта Бојету Лиљана
Петер Боштјанчич График
Лили Брајер Мала
Нина Цвек Барбара
Барбара Дрнач Ванда
Јанез Дрозг Вођа Чувајев
Неца Фалк Певачица
Јанез Хочевар Петј
Жељко Хрс Делавец
Барбара Јакопич Весна
Славко Јан Травен
Милада Калезић Мика
Андреј Китак Џим
Невенка Копрившек Млада делавка

Остале улоге ▼

Спољашње везеУреди