Трново

вишезначна одредница на Викимедији

Трново се може односити на:

Босна и Херцеговина Уреди

Република Српска Уреди

Федерација Босне и Херцеговине Уреди

Бугарска Уреди

Грчка Уреди

Северна Македонија Уреди

Словенија Уреди

Хрватска Уреди

Црна Гора Уреди

Словачка Уреди

Види још Уреди