1130-е п. н. е.

деценија
Миленијум: 2. миленијум п. н. е.
Векови:
Деценије:
Године:
  • 1139 п. н. е.
  • 1138 п. н. е.
  • 1137 п. н. е.
  • 1136 п. н. е.
  • 1135 п. н. е.
  • 1134 п. н. е.
  • 1133 п. н. е.
  • 1132 п. н. е.
  • 1131 п. н. е.
  • 1130 п. н. е.


Култура

уреди

Архитектура

уреди

Види још

уреди

Референце

уреди