Dobrodošlica
Korisniče iza IP adrese 66.249.90.136, dobro došli na Vikipediju na srpskom jeziku!

Drago mi je što ste doprineli širenju slobodnog znanja i nadam se da ćete nastaviti da uređujete. Slobodno možete ostati neregistrovani. Međutim, registracija je besplatna i pruža mnoge pogodnosti (npr. mogućnost otpremanja datoteka, uređivanja zaštićenih stranica i prilagođavanja vlastitih postavki). Osim toga, pošto otvorite nalog, Vaša IP adresa više neće biti javno vidljiva.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno mi se obratite ili ostavite poruku na stranici Vikipedija:Trg/Pomoć.

--SašaStefanović 10:09, 1. mart 2007. (CET)Odgovori

Potpis

uredi

Molio bih vas da se potpišete kada negde ostavljate komentare!--Pinki (razgovor) 12:20, 25. februar 2009. (CET)Odgovori

Poštovani 66.249.90.136 ukoliko želite da pišete na Vikipediji izvolite. Ali se najpre regustrujte i kada nešto napišete POTPIŠITE SE!

Što se tiče sajta Pogledi, svima je jasno da oni nisu pouzdani izvor! Naime ukoliko želite da pišete o Ravnogorskom pokret ili ti JVuO, kako vam god volja da ih nazovete, treba da se držite ozbiljne literautre. Naime iskreno bih voleo kada bi se Vikipedija obogatila sadržajima o četnicima, jer se zanimam za isoriju Drugog svetskog rata. To što je tekstova o partizanima na vikipediji više, je samo stvar interesovanja korisnika ove enciklopedije, a ne strvar uredništva, pa je stoga ne trebate nazivati "Crvenom Vikipedijom". Evo uzmite i pogledajte malo članke o četnicima i način na koji su pisani.

Ja zaista ne bih želeo da se odam na početku vašeg rada svažamo, ali vam prijateljski kažem držite se ozbiljne literature i izvora, naime pogledajte kao je prošao članak Sporazum Pijade-Budak, zbog svoje neozbiljnosti! Mislim da se o četnicima može pisati, a da se nevrežaju partizani, kao i obratno! Pozdrav--Pinki (razgovor) 14:30, 26. februar 2009. (CET)Odgovori