Црква Светог Николе

вишезначна одредница на Викимедији

Црква Светог Николе може да буде:

Азербејџан
Албанија
Аргентина
Аустрија
Белгија
Белорусија
Босна и Херцеговина
Бугарска
Венецуела
Грузија
Грчка
Данска
Естонија
Иран
Ирска
Италија
Јерменија
Казахстан
Канада
Кипар
Колумбија
Летонија
Литванија
Мађарска
Малта
Република Македонија
Мексико
Монако
Немачка
Пољска
Португал
Румунија
Русија
Сједињене Америчке Државе
Словачка
Словенија
Србија
Турска
Уједињено Краљевство
Украјина
Уругвај
Финска
Француска
Холандија
Хрватска
Црна Гора
Чешка
Чиле
Швајцарска
Шведска
Шпанија

Види још уреди