23. век п. н. е. је почео 1. јануара 2300. п. н. е. и завршио се 31. децембра 2201. п. н. е.

Миленијум: 3. миленијум п. н. е.
Векови:
Деценије:
  • 2290-е п. н. е.
  • 2280-е п. н. е.
  • 2270-е п. н. е.
  • 2260-е п. н. е.
  • 2250-е п. н. е.
  • 2240-е п. н. е.
  • 2230-е п. н. е.
  • 2220-е п. н. е.
  • 2210-е п. н. е.
  • 2200-е п. н. е.

Култура уреди

Личности уреди

Уметници уреди

Уметници масовне културе уреди


Види такође: космолошка доба, геолошки еони, геолошке ере, геолошка доба, геолошке епохе, развој човека, миленији, векови године, дани