Идеални тим НБА (енгл. All-NBA Team) представља годишњи избор најбољих петорки састављених од играча различитих клубова учесника НБА лиге.

Јокић и Дончић на Олстар утакмици 2022.
Предраг Стојаковић члан друге петорке 2004.

1946—1955

уреди
Сезона Прва постава Друга постава
Играч Клуб Играч Клуб
1946/47.
  Џо Фулкс Филаделфија вориорси   Ерни Калверли Провиденс стимролерси
  Боб Фирик Вашингтон кепитолси   Френк Баумхолц Кливленд ребелси
  Стен Мијасек Детроит фалконси   Џони Логан Сент Луис бомберси
  Боунс Макини Вашингтон кепитолси   Чик Хелберт Чикаго стегси
  Макс Засловски Чикаго стегси   Фред Сколари Вашингтон кепитолси
1947/48.
  Џо Фулкс (2) Филаделфија вориорси   Џони Логан (2) Сент Луис бомберси
  Макс Засловски (2) Чикаго стегси   Карл Браун Њујорк никси
  Ед Садовски Бостон селтикси   Стен Мијасек (2) Детроит фалконси
  Хауи Далмар Филаделфија вориорси   Фред Сколари (2) Вашингтон кепитолси
  Боб Фирик (2) Вашингтон кепитолси   Бади Џенет Балтимор булетси
1948/49.
  Џорџ Мајкан Минеаполис лејкерси   Арни Ризен Рочестер ројалси
  Џо Фулкс (3) Филаделфија вориорси   Боб Фирик (3) Вашингтон кепитолси
  Боб Дејвис Рочестер ројалси   Боунс Макини (2) Вашингтон кепитолси
  Макс Засловски (3) Чикаго стегси   Кен Сејлорс Провиденс стимролерси
  Џим Полард Минеаполис лејкерси   Џони Логан (3) Сент Луис бомберси
1949/50.
  Џорџ Мајкан (2) Минеаполис лејкерси   Френк Брајан Андерсон пакерси
  Џим Полард (2) Минеаполис лејкерси   Фред Шаус Форт Вејн пистонси
  Алекс Гроза Индијанаполис олимпијанси   Долф Шејс Сиракјуз нешоналси
  Боб Дејвис (2) Рочестер ројалси   Ал Керви Сиракјуз нешоналси
  Макс Засловски (4) Чикаго стегси   Ралф Бирд Индијанаполис олимпијанси
1950/51.
  Џорџ Мајкан (3) Минеаполис лејкерси   Долф Шејс (2) Сиракјуз нешоналси
  Алекс Гроза (2) Индијанаполис олимпијанси   Френк Брајан (2) Три-Ситиз блекхокси
  Ед Маколи Бостон селтикси   Верн Микелсен Минеаполис лејкерси
  Боб Дејвис (3) Рочестер ројалси   Џо Фулкс (4) Филаделфија вориорси
  Ралф Бирд (2) Индијанаполис олимпијанси   Дик Макгвајер Њујорк никси
1951/52.
  Џорџ Мајкан (4) Минеаполис лејкерси   Лари Фост Форт Вејн пистонси
  Ед Маколи (2) Бостон селтикси   Верн Микелсен (2) Минеаполис лејкерси
  Пол Аризин Филаделфија вориорси   Џим Полард (3) Минеаполис лејкерси
  Боб Кузи Бостон селтикси   Боби Вонзер Рочестер ројалси
  Боб Дејвис (4) Рочестер ројалси   Енди Филип Филаделфија вориорси
  Долф Шејс (3) Сиракјуз нешоналси
1952/53.
  Џорџ Мајкан (5) Минеаполис лејкерси   Бил Шерман Бостон селтикси
  Боб Кузи (2) Бостон селтикси   Верн Микелсен (3) Минеаполис лејкерси
  Нил Џонстон Филаделфија вориорси   Боби Вонзер (2) Рочестер ројалси
  Ед Маколи (3) Бостон селтикси   Боб Дејвис (5) Рочестер ројалси
  Долф Шејс (4) Сиракјуз нешоналси   Енди Филип (2) Филаделфија вориорси
1953/54.
  Боб Кузи (3) Бостон селтикси   Ед Маколи (4) Бостон селтикси
  Нил Џонстон (2) Филаделфија вориорси   Џим Полард (4) Минеаполис лејкерси
  Џорџ Мајкан (6) Минеаполис лејкерси   Карл Браун (2) Њујорк никси
  Долф Шејс (5) Сиракјуз нешоналси   Боби Вонзер (3) Рочестер ројалси
  Хари Галатин Њујорк никси   Пол Сејмур Сиракјуз нешоналси
1954/55.
  Нил Џонстон (3) Филаделфија вориорси   Верн Микелсен (4) Минеаполис лејкерси
  Боб Кузи (4) Бостон селтикси   Хари Галатин (2) Њујорк никси
  Долф Шејс (6) Сиракјуз нешоналси   Пол Сејмур (2) Сиракјуз нешоналси
  Боб Петит Милвоки хокси   Слејтер Мартин Минеаполис лејкерси
  Лари Фост (2) Форт Вејн пистонси   Бил Шерман (2) Бостон селтикси

1955—1988

уреди
Сезона Прва постава Друга постава
Играч Клуб Играч Клуб
1955/56.
  Боб Петит (2) Сент Луис хокси   Долф Шејс (7) Сиракјуз нешоналси
  Пол Аризин (2) Филаделфија вориорси   Морис Стоукс Рочестер ројалси
  Нил Џонстон (4) Филаделфија вориорси   Клајд Лавлет Минеаполис лејкерси
  Боб Кузи (5) Бостон селтикси   Слејтер Мартин (2) Минеаполис лејкерси
  Бил Шерман (3) Бостон селтикси   Џек Џорџ Филаделфија вориорси
1956/57.
  Пол Аризин (3) Филаделфија вориорси   Џорџ Јардли Форт Вејн пистонси
  Долф Шејс (8) Сиракјуз нешоналси   Морис Стоукс (2) Рочестер ројалси
  Боб Петит (3) Сент Луис хокси   Нил Џонстон (5) Филаделфија вориорси
  Боб Кузи (6) Бостон селтикси   Дик Гармејкер Минеаполис лејкерси
  Бил Шерман (4) Бостон селтикси   Слејтер Мартин (3) Сент Луис хокси
1957/58.
  Долф Шејс (9) Сиракјуз нешоналси   Клиф Хеган Сент Луис хокси
  Џорџ Јардли (2) Детроит пистонси   Морис Стоукс (3) Синсинати ројалси
  Боб Петит (4) Сент Луис хокси   Бил Расел Бостон селтикси
  Боб Кузи (7) Бостон селтикси   Том Гола Филаделфија вориорси
  Бил Шерман (5) Бостон селтикси   Слејтер Мартин (4) Сент Луис хокси
1958/59.
  Боб Петит (5) Сент Луис хокси   Пол Аризин (4) Филаделфија вориорси
  Елџин Бејлор Минеаполис лејкерси   Клиф Хеган (2) Сент Луис хокси
  Бил Расел (2) Бостон селтикси   Долф Шејс (10) Сиракјуз нешоналси
  Боб Кузи (8) Бостон селтикси   Слејтер Мартин (5) Сент Луис хокси
  Бил Шерман (6) Бостон селтикси   Ричи Герин (2) Њујорк никси
1959/60.
  Боб Петит (6) Сент Луис хокси   Џек Твајман Синсинати ројалси
  Елџин Бејлор (2) Минеаполис лејкерси   Долф Шејс (11) Сиракјуз нешоналси
  Вилт Чејмберлен Филаделфија вориорси   Бил Расел (3) Бостон селтикси
  Боб Кузи (9) Бостон селтикси   Ричи Герин (2) Њујорк никси
  Џин Шу Детроит пистонси   Бил Шерман (7) Бостон селтикси
1960/61.
  Елџин Бејлор (3) Лос Анђелес лејкерси   Долф Шејс (12) Сиракјуз нешоналси
  Боб Петит (7) Сент Луис хокси   Том Хејнсон Бостон селтикси
  Вилт Чејмберлен (2) Филаделфија вориорси   Бил Расел (4) Бостон селтикси
  Боб Кузи (10) Бостон селтикси   Лари Костело Сиракјуз нешоналси
  Оскар Робертсон Синсинати ројалси   Џин Шу (2) Детроит пистонси
1961/62.
  Боб Петит (8) Сент Луис хокси   Том Хејнсон (2) Бостон селтикси
  Елџин Бејлор (4) Лос Анђелес лејкерси   Џек Твајман (2) Синсинати ројалси
  Вилт Чејмберлен (3) Филаделфија вориорси   Бил Расел (5) Бостон селтикси
  Џери Вест Лос Анђелес лејкерси   Ричи Герин (3) Њујорк никси
  Оскар Робертсон (2) Синсинати ројалси   Боб Кузи (11) Бостон селтикси
1962/63.
  Елџин Бејлор (5) Лос Анђелес лејкерси   Том Хејнсон (3) Бостон селтикси
  Боб Петит (9) Сент Луис хокси   Бејли Хауел Детроит пистонси
  Бил Расел (6) Бостон селтикси   Вилт Чејмберлен (4) Сан Франциско вориорси
  Оскар Робертсон (3) Синсинати ројалси   Боб Кузи (12) Бостон селтикси
  Џери Вест (2) Лос Анђелес лејкерси   Хал Грир Сиракјуз нешоналси
1963/64.
  Елџин Бејлор (6) Лос Анђелес лејкерси   Том Хејнсон (4) Бостон селтикси
  Боб Петит (10) Сент Луис хокси   Џери Лукас Синсинати ројалси
  Вилт Чејмберлен (5) Сан Франциско вориорси   Бил Расел (7) Бостон селтикси
  Оскар Робертсон (4) Синсинати ројалси   Џон Хавличек Бостон селтикси
  Џери Вест (3) Лос Анђелес лејкерси   Хал Грир (2) Филаделфија севентисиксерси
1964/65.
  Елџин Бејлор (7) Лос Анђелес лејкерси   Боб Петит (11) Сент Луис хокси
  Џери Лукас (2) Синсинати ројалси   Гас Џонсон Балтимор булетси
  Бил Расел (8) Бостон селтикси   Вилт Чејмберлен (6) Филаделфија севентисиксерси
  Оскар Робертсон (5) Синсинати ројалси   Сем Џоунс Бостон селтикси
  Џери Вест (4) Лос Анђелес лејкерси   Хал Грир (3) Филаделфија севентисиксерси
1965/66.
  Рик Бари Сан Франциско вориорси   Џон Хавличек (2) Бостон селтикси
  Џери Лукас (3) Синсинати ројалси   Гас Џонсон (2) Балтимор булетси
  Вилт Чејмберлен (7) Филаделфија севентисиксерси   Бил Расел (9) Бостон селтикси
  Оскар Робертсон (6) Синсинати ројалси   Сем Џоунс (2) Бостон селтикси
  Џери Вест (5) Лос Анђелес лејкерси   Хал Грир (4) Филаделфија севентисиксерси
1966/67.
  Рик Бари (2) Сан Франциско вориорси   Вилис Рид Њујорк никси
  Елџин Бејлор (8) Лос Анђелес лејкерси   Џери Лукас (4) Синсинати ројалси
  Вилт Чејмберлен (8) Филаделфија севентисиксерси   Бил Расел (10) Бостон селтикси
  Џери Вест (6) Лос Анђелес лејкерси   Хал Грир (5) Филаделфија севентисиксерси
  Оскар Робертсон (7) Синсинати ројалси   Сем Џоунс (3) Бостон селтикси
1967/68.
  Елџин Бејлор (9) Лос Анђелес лејкерси   Вилис Рид (2) Њујорк никси
  Џери Лукас (5) Синсинати ројалси   Џон Хавличек (3) Бостон селтикси
  Вилт Чејмберлен (9) Филаделфија севентисиксерси   Бил Расел (11) Бостон селтикси
  Дејв Бинг Детроит пистонси   Хал Грир (6) Филаделфија севентисиксерси
  Оскар Робертсон (8) Синсинати ројалси   Џери Вест (7) Лос Анђелес лејкерси
1968/69.
  Били Канингам Филаделфија севентисиксерси   Џон Хавличек (4) Бостон селтикси
  Елџин Бејлор (10) Лос Анђелес лејкерси   Дејв Дебуше Њујорк никси
  Вес Анселд Балтимор булетси   Вилис Рид (3) Њујорк никси
  Ерл Монро Балтимор булетси   Хал Грир (7) Филаделфија севентисиксерси
  Оскар Робертсон (9) Синсинати ројалси   Џери Вест (8) Лос Анђелес лејкерси
1969/70.
  Били Канингам (2) Филаделфија севентисиксерси   Џон Хавличек (5) Бостон селтикси
  Кони Хокинс Финикс санси   Гас Џонсон (3) Балтимор булетси
  Вилис Рид (4) Њујорк никси   Лу Елсиндор Милвоки бакси
  Џери Вест (9) Лос Анђелес лејкерси   Лу Хадсон Атланта хокси
  Волт Фрејжер Њујорк никси   Оскар Робертсон (10) Синсинати ројалси
1970/71.
  Џон Хавличек (6) Бостон селтикси   Гас Џонсон (4) Балтимор булетси
  Били Канингам (3) Филаделфија севентисиксерси   Боб Лав Чикаго булси
  Лу Елсиндор (2) Милвоки бакси   Вилис Рид (5) Њујорк никси
  Џери Вест (10) Лос Анђелес лејкерси   Волт Фрејжер (2) Њујорк никси
  Дејв Бинг (2) Детроит пистонси   Оскар Робертсон (11) Милвоки бакси
1971/72.
  Џон Хавличек (7) Бостон селтикси   Боб Лав (2) Чикаго булси
  Спенсер Хејвуд Сијетл суперсоникси   Били Канингам (4) Филаделфија севентисиксерси
  Карим Абдул Џабар (3) Милвоки бакси   Вилт Чејмберлен (10) Лос Анђелес лејкерси
  Џери Вест (11) Лос Анђелес лејкерси   Нејт Арчибалд Синсинати ројалси
  Волт Фрејжер (3) Њујорк никси   Арчи Кларк Балтимор булетси
1972/73.
  Џон Хавличек (8) Бостон селтикси   Елвин Хејс Балтимор булетси
  Спенсер Хејвуд (2) Сијетл суперсоникси   Рик Бари (3) Голден Стејт вориорси
  Карим Абдул Џабар (4) Милвоки бакси   Дејв Кауенс Бостон селтикси
  Нејт Арчибалд (2) Канзас Сити кингси   Волт Фрејжер (4) Њујорк никси
  Џери Вест (12) Лос Анђелес лејкерси   Пит Маравић Атланта хокси
1973/74.
  Џон Хавличек (9) Бостон селтикси   Елвин Хејс (2) Вашингтон булетси
  Рик Бари (4) Голден Стејт вориорси   Спенсер Хејвуд (3) Сијетл суперсоникси
  Карим Абдул Џабар (5) Милвоки бакси   Боб Макаду Бафало брејвси
  Волт Фрејжер (5) Њујорк никси   Дејв Кинг (3) Детроит пистонси
  Гејл Гудрич Лос Анђелес лејкерси   Норм Ван Лир Чикаго булси
1974/75.
  Рик Бари (5) Голден Стејт вориорси   Џон Хавличек (10) Бостон селтикси
  Елвин Хејс (3) Вашингтон булетси   Спенсер Хејвуд (4) Сијетл суперсоникси
  Боб Макаду (2) Бафало брејвси   Дејв Кауенс (2) Бостон селтикси
  Нејт Арчибалд (3) Канзас Сити кингси   Фил Ченје Вашингтон булетси
  Волт Фрејжер (6) Њујорк никси   Џо Џо Вајт Бостон селтикси
1975/76.
  Рик Бари (6) Голден Стејт вориорси   Елвин Хејс (4) Вашингтон булетси
  Џорџ Макгинис Филаделфија севентисиксерси   Џон Хавличек (11) Бостон селтикси
  Карим Абдул Џабар (6) Лос Анђелес лејкерси   Дејв Кауенс (3) Бостон селтикси
  Нејт Арчибалд (4) Канзас Сити кингси   Ренди Смит Бафало брејвси
  Пит Маравић (2) Њу Орлеанс џез   Фил Смит Голден Стејт вориорси
1976/77.
  Елвин Хејс (5) Вашингтон булетси   Џулијус Ирвинг Филаделфија севентисиксерси
  Дејвид Томпсон Денвер нагетси   Џорџ Макгинис (2) Филаделфија севентисиксерси
  Карим Абдул Џабар (7) Лос Анђелес лејкерси   Бил Волтон Портланд трејлблејзерси
  Пит Маравић (3) Њу Орлеанс џез   Џорџ Гервин Сан Антонио спарси
  Пол Вестфал Финикс санси   Џо Џо Вајт (2) Бостон селтикси
1977/78.
  Трак Робинсон Њу Орлеанс џез   Волтер Дејвис Финикс санси
  Џулијус Ирвинг (2) Филаделфија севентисиксерси   Морис Лукас Портланд трејлблејзерси
  Бил Волтон (2) Портланд трејлблејзерси   Карим Абдул Џабар (8) Лос Анђелес лејкерси
  Џорџ Гервин (2) Сан Антонио спарси   Пол Вестфал (2) Финикс санси
  Дејвид Томпсон (2) Денвер нагетси   Пит Маравић (4) Њу Орлеанс џез
1978/79.
  Маркес Џонсон Милвоки бакси   Волтер Дејвис (2) Финикс санси
  Елвин Хејс (6) Вашингтон булетси   Боб Дандриџ Вашингтон булетси
  Мозиз Малон Хјустон рокетси   Карим Абдул Џабар (9) Лос Анђелес лејкерси
  Џорџ Гервин (3) Сан Антонио спарси   Лојд Фри Сан Дијего клиперси
  Пол Вестфал (3) Финикс санси   Фил Форд Канзас Сити кингси
1979/80.
  Џулијус Ирвинг (3) Филаделфија севентисиксерси   Ден Раундфилд Атланта хокси
  Лари Берд Бостон селтикси   Маркес Џонсон (2) Милвоки бакси
  Карим Абдул Џабар (10) Лос Анђелес лејкерси   Мозиз Малон (2) Хјустон рокетси
  Џорџ Гервин (4) Сан Антонио спарси   Денис Џонсон Сијетл суперсоникси
  Пол Вестфал (4) Финикс санси   Гас Вилијамс Сијетл суперсоникси
1980/81.
  Џулијус Ирвинг (4) Филаделфија севентисиксерси   Маркес Џонсон (3) Милвоки бакси
  Лари Берд (2) Бостон селтикси   Едријен Дентли Јута џез
  Карим Абдул Џабар (11) Лос Анђелес лејкерси   Мозиз Малон (3) Хјустон рокетси
  Џорџ Гервин (5) Сан Антонио спарси   Отис Бердсонг Канзас Сити кингси
  Денис Џонсон (2) Финикс санси   Нејт Арчибалд (5) Бостон селтикси
1981/82.
  Лари Берд (3) Бостон селтикси   Алекс Инглиш Денвер нагетси
  Џулијус Ирвинг (5) Филаделфија севентисиксерси   Бернард Кинг Голден Стејт вориорси
  Мозиз Малон (4) Хјустон рокетси   Роберт Периш Бостон селтикси
  Џорџ Гервин (6) Сан Антонио спарси   Меџик Џонсон Лос Анђелес лејкерси
  Гас Вилијамс (2) Сијетл суперсоникси   Сидни Монкриф Милвоки бакси
1982/83.
  Лари Берд (4) Бостон селтикси   Алекс Инглиш (2) Денвер нагетси
  Џулијус Ирвинг (6) Филаделфија севентисиксерси   Бак Вилијамс Њу Џерзи нетси
  Мозиз Малон (5) Филаделфија севентисиксерси   Карим Абдул Џабар (12) Лос Анђелес лејкерси
  Меџик Џонсон (2) Лос Анђелес лејкерси   Џорџ Гервин (7) Сан Антонио спарси
  Сидни Монкриф (2) Милвоки бакси   Ајзеја Томас Детроит пистонси
1983/84.
  Лари Берд (5) Бостон селтикси   Едријан Дентли (2) Јута џез
  Бернард Кинг (2) Њујорк никси   Џулијус Ирвинг (7) Филаделфија севентисиксерси
  Карим Абдул Џабар (13) Лос Анђелес лејкерси   Мозиз Малон (6) Филаделфија севентисиксерси
  Меџик Џонсон (3) Лос Анђелес лејкерси   Сидни Монкриф (3) Милвоки бакси
  Ајзеја Томас (2) Детроит пистонси   Џим Паксон Портланд трејлблејзерси
1984/85.
  Лари Берд (6) Бостон селтикси   Тери Камингс Милвоки бакси
  Бернард Кинг (3) Њујорк никси   Ралф Сампсон Хјустон рокетси
  Мозиз Малон (7) Филаделфија севентисиксерси   Карим Абдул Џабар (14) Лос Анђелес лејкерси
  Меџик Џонсон (4) Лос Анђелес лејкерси   Мајкл Џордан Чикаго булси
  Ајзеја Томас (3) Детроит пистонси   Сидни Монкриф (4) Милвоки бакси
1985/86.
  Лари Берд (7) Бостон селтикси   Чарлс Баркли Филаделфија севентисиксерси
  Доминик Вилкинс Атланта хокси   Алекс Инглиш (3) Денвер нагетси
  Карим Абдул Џабар (15) Лос Анђелес лејкерси   Хаким Олајџувон Хјустон рокетси
  Меџик Џонсон (5) Лос Анђелес лејкерси   Сидни Монкриф (5) Милвоки бакси
  Ајзеја Томас (4) Детроит пистонси   Алвин Робертсон Сан Антонио спарси
1986/87.
  Лари Берд (8) Бостон селтикси   Доминик Вилкинс (2) Атланта хокси
  Кевин Макхејл Бостон селтикси   Чарлс Баркли (2) Филаделфија севентисиксерси
  Хаким Олајџувон (2) Хјустон рокетси   Мозиз Малон (8) Вашингтон булетси
  Меџик Џонсон (6) Лос Анђелес лејкерси   Ајзеја Томас (5) Детроит пистонси
  Мајкл Џордан (2) Чикаго булси   Фет Левер Денвер нагетси
1987/88.
  Лари Берд (9) Бостон селтикси   Карл Малон Јута џез
  Чарлс Баркли (3) Филаделфија севентисиксерси   Доминик Вилкинс (3) Атланта хокси
  Хаким Олајџувон (3) Хјустон рокетси   Патрик Јуинг Њујорк никси
  Мајкл Џордан (3) Чикаго булси   Клајд Дрекслер Портланд трејлблејзерси
  Меџик Џонсон (7) Лос Анђелес лејкерси   Џон Стоктон Јута џез
Сезона Прва постава Друга постава Трећа постава
Играч Клуб Играч Клуб Играч Клуб
1988/89.
  Карл Малон (2) Јута џез   Том Чејмберс Финикс санси   Доминик Вилкинс (4) Атланта хокси
  Чарлс Баркли (4) Филаделфија севентисиксерси   Крис Малин Голден Стејт вориорси   Тери Камингс (2) Милвоки бакси
  Хаким Олајџувон (4) Хјустон рокетси   Патрик Јуинг (2) Њујорк никси   Роберт Периш (2) Бостон селтикси
  Мајкл Џордан (4) Чикаго булси   Џон Стоктон (2) Јута џез   Дејл Елис Сијетл суперсоникси
  Меџик Џонсон (8) Лос Анђелес лејкерси   Кевин Џонсон Финикс санси   Марк Прајс Кливленд кавалирси
1989/90.
  Карл Малон (3) Јута џез   Лари Берд (10) Бостон селтикси   Џејмс Ворди Лос Анђелес лејкерси
  Чарлс Баркли (5) Филаделфија севентисиксерси   Том Чејмберс (2) Финикс санси   Крис Малин (2) Голден Стејт вориорси
  Патрик Јуинг (3) Њујорк никси   Хаким Олајџувон (5) Хјустон рокетси   Дејвид Робинсон Сан Антонио спарси
  Меџик Џонсон (9) Лос Анђелес лејкерси   Џон Стоктон (3) Јута џез   Клајд Дрекслер (2) Портланд трејлблејзерси
  Мајкл Џордан (5) Чикаго булси   Кевин Џонсон (2) Финикс санси   Џо Думарс Детроит пистонси
1990/91.
  Карл Малон (4) Јута џез   Доминик Вилкинс (5) Атланта хокси   Џејмс Ворди (2) Лос Анђелес лејкерси
  Чарлс Баркли (6) Филаделфија севентисиксерси   Крис Малин (3) Голден Стејт вориорси   Бернард Кинг (4) Вашингтон булетси
  Дејвид Робинсон (2) Сан Антонио спарси   Патрик Јуинг (4) Њујорк никси   Хаким Олајџувон (6) Хјустон рокетси
  Мајкл Џордан (6) Чикаго булси   Кевин Џонсон (3) Финикс санси   Џон Стоктон (4) Јута џез
  Меџик Џонсон (10) Лос Анђелес лејкерси   Клајд Дрекслер (3) Портланд трејлблејзерси   Џо Думарс (2) Детроит пистонси
1991/92.
  Карл Малон (5) Јута џез   Скоти Пипен Чикаго булси   Денис Родман Детроит пистонси
  Крис Малин (4) Голден Стејт вориорси   Чарлс Баркли (7) Филаделфија севентисиксерси   Кевин Вилис Атланта хокси
  Дејвид Робинсон (3) Сан Антонио спарси   Патрик Јуинг (5) Њујорк никси   Бред Догерти Кливленд кавалирси
  Мајкл Џордан (7) Чикаго булси   Тим Хардавеј Голден Стејт вориорси   Марк Прајс (2) Кливленд кавалирси
  Клајд Дрекслер (4) Портланд трејлблејзерси   Џон Стоктон (5) Јута џез   Кевин Џонсон (4) Финикс санси
1992/93.
  Чарлс Баркли (8) Финикс санси   Доминик Вилкинс (6) Атланта хокси   Скоти Пипен (2) Чикаго булси
  Карл Малон (6) Јута џез   Лари Џонсон Шарлот хорнетси   Дерик Колман Њу Џерзи нетси
  Хаким Олајџувон (7) Хјустон рокетси   Патрик Јуинг (6) Њујорк никси   Дејвид Робинсон (4) Сан Антонио спарси
  Мајкл Џордан (8) Чикаго булси   Џон Стоктон (6) Јута џез   Тим Хардавеј (2) Голден Стејт вориорси
  Марк Прајс (3) Кливленд кавалирси   Џо Думарс (3) Детроит пистонси   Дражен Петровић Њу Џерзи нетси
1993/94.
  Скоти Пипен (3) Чикаго булси   Шон Кемп Сијетл суперсоникси   Дерик Колман (2) Њу Џерзи нетси
  Карл Малон (7) Јута џез   Чарлс Баркли (9) Финикс санси   Доминик Вилкинс (7) Лос Анђелес клиперси
  Хаким Олајџувон (8) Хјустон рокетси   Дејвид Робинсон (5) Сан Антонио спарси   Шакил О’Нил Орландо меџик
  Џон Стоктон (7) Јута џез   Мич Ричмонд Сакраменто кингси   Марк Прајс (4) Кливленд кавалирси
  Латрел Спруел Голден Стејт вориорси   Кевин Џонсон (5) Финикс санси   Гари Пејтон Сијетл суперсоникси
1994/95.
  Карл Малон (8) Јута џез   Чарлс Баркли (10) Финикс санси   Детлеф Шремпф Сијетл суперсоникси
  Скоти Пипен (4) Чикаго булси   Шон Кемп (2) Сијетл суперсоникси   Денис Родман (2) Сан Антонио спарси
  Дејвид Робинсон (6) Сан Антонио спарси   Шакил О’Нил (2) Орландо меџик   Хаким Олајџувон (9) Хјустон рокетси
  Џон Стоктон (8) Јута џез   Гари Пејтон (2) Сијетл суперсоникси   Реџи Милер Индијана пејсерси
  Пени Хардавеј Орландо меџик   Мич Ричмонд (2) Сакраменто кингси   Клајд Дрекслер (5) Хјустон рокетси
1995/96.
  Скоти Пипен (5) Чикаго булси   Шон Кемп (3) Сијетл суперсоникси   Чарлс Баркли (11) Финикс санси
  Карл Малон (9) Јута џез   Грант Хил Детроит пистонси   Џуван Хауард Вашингтон булетси
  Дејвид Робинсон (7) Сан Антонио спарси   Хаким Олајџувон (10) Хјустон рокетси   Шакил О’Нил (3) Орландо меџик
  Мајкл Џордан (9) Чикаго булси   Гари Пејтон (3) Сијетл суперсоникси   Мич Ричмонд (3) Сакраменто кингси
  Пени Хардавеј (2) Орландо меџик   Џон Стоктон (9) Јута џез   Реџи Милер (2) Индијана пејсерси
1996/97.
  Карл Малон (10) Јута џез   Скоти Пипен (6) Чикаго булси   Ентони Мејсон Шарлот хорнетси
  Грант Хил (2) Детроит пистонси   Глен Рајс Шарлот хорнетси   Вин Бејкер Милвоки бакси
  Хаким Олајџувон (11) Хјустон рокетси   Патрик Јуинг (4) Њујорк никси   Шакил О’Нил (7) Лос Анђелес лејкерси
  Мајкл Џордан (10) Чикаго булси   Гари Пејтон (4) Сијетл суперсоникси   Џон Стоктон (10) Јута џез
  Тим Хардавеј (3) Мајами хит   Мич Ричмонд (4) Сакраменто кингси   Пени Хардавеј (3) Орландо меџик
1997/98.
  Карл Малон (11) Јута џез   Грант Хил (3) Детроит пистонси   Скоти Пипен (7) Чикаго булси
  Тим Данкан Сан Антонио спарси   Вин Бејкер (2) Сијетл суперсоникси   Глен Рајс (2) Шарлот хорнетси
  Шакил О’Нил (5) Лос Анђелес лејкерси   Дејвид Робинсон (8) Сан Антонио спарси   Дикембе Мутомбо Атланта хокси
  Мајкл Џордан (11) Чикаго булси   Тим Хардавеј (4) Мајами хит   Мич Ричмонд (5) Сакраменто кингси
  Гари Пејтон (5) Сијетл суперсоникси   Род Стрикланд Вашингтон визардси   Реџи Милер (3) Индијана пејсерси
1998/99.
  Карл Малон (12) Јута џез   Крис Вебер Сакраменто кингси   Кевин Гарнет Минесота тимбервулвси
  Тим Данкан (2) Сан Антонио спарси   Грант Хил (4) Детроит пистонси   Антонио Макдајс Денвер нагетси
  Алонзо Морнинг Мајами хит   Шакил О’Нил (6) Лос Анђелес лејкерси   Хаким Олајџувон (12) Хјустон рокетси
  Ален Ајверсон Филаделфија севентисиксерси   Гари Пејтон (6) Сијетл суперсоникси   Коби Брајант Лос Анђелес лејкерси
  Џејсон Кид Финикс санси   Тим Хардавеј (5) Мајами хит   Џон Стоктон (11) Јута џез
1999/00.
  Тим Данкан (3) Сан Антонио спарси   Карл Малон (13) Јута џез   Крис Вебер (2) Сакраменто кингси
  Кевин Гарнет (2) Минесота тимбервулвси   Грант Хил (5) Детроит пистонси   Винс Картер Торонто репторси
  Шакил О’Нил (7) Лос Анђелес лејкерси   Алонзо Морнинг (2) Мајами хит   Дејвид Робинсон (9) Сан Антонио спарси
  Џејсон Кид (2) Финикс санси   Ален Ајверсон (2) Филаделфија севентисиксерси   Еди Џоунс Шарлот хорнетси
  Гари Пејтон (7) Сијетл суперсоникси   Коби Брајант (2) Лос Анђелес лејкерси   Стефон Марбери Њу Џерзи нетси
2000/01.
  Тим Данкан (4) Сан Антонио спарси   Кевин Гарнет (3) Минесота тимбервулвси   Карл Малон (14) Јута џез
  Крис Вебер (3) Сакраменто кингси   Винс Картер (2) Торонто репторси   Дирк Новицки Далас маверикси
  Шакил О’Нил (8) Лос Анђелес лејкерси   Дикембе Мутомбо (2) Филаделфија севентисиксерси   Дејвид Робинсон (10) Сан Антонио спарси
  Ален Ајверсон (3) Филаделфија севентисиксерси   Коби Брајант (3) Лос Анђелес лејкерси   Гари Пејтон (8) Сијетл суперсоникси