Сол

вишезначна одредница на Викимедији

Сол, односно со може да се односи на:

Морска со

Хемија уреди

Митологија уреди

Музика, филм уреди

Валута уреди

Астрономија уреди

Људи уреди

Скраћеница уреди

SO (латиничко) може да се односи на следеће:

Спољашње везе уреди