Рибница

вишезначна одредница на Викимедији

Рибница представља топоним изведен од речи риба. Он се може односити:

Србија:

Црна Гора:

Босна и Херцеговина:

Северна Македонија:

Бугарска:

Молдавија:

Словенија:

Хрватска:

Види још

уреди