Сол

вишезначна одредница на Викимедији
Морска со

Сол, односно со може да се односи на:

ХемијаУреди

МитологијаУреди

Музика, филмУреди

ВалутаУреди

АстрономијаУреди

ЉудиУреди

СкраћеницаУреди

SO (латиничко) може да се односи на следеће: