Бистра вода (серија)

Бистра вода је македонска телевизијска серија снимена во 2023 године, коју је режирао Јани Бојаџи, а продуцирала Телевизија Алфа.

Бистра вода
Жанрдрама
ФорматТелевизијска серија
СценариоЈани Бојаџи
РежијаЈани Бојаџи
УлогеСимеон Мони Дамевски
Дејан Лилиќ
Јелена Жугиќ
Роберт Вељановски
Ирена Илиевска
Јана Вељановска
Васил Зафирчев
Кети Дончевска-Илиќ
Владо Јовановски
Маја Љутков
Ана Јовановска
Мето Јовановски
Зоран Љутков
Горан Стојановски
Рубенс Муратовски
Младен Крстевски
Бранко Бенинов
Кирил Андоновски
КомпозиторПетар Георгиевски
Земља Северна Македонија
ЛокацијаСкопље
Језикмакедонски
Број сезона1
Број епизода19
ПродукцијаТелевизија Алфа
Емитовање
Премијерно
приказивање
5. март 2023 — 9. јул 2023
Профил на IMDb-ју

Улоге

уреди
Глумац Улоге
Симеон Мони Дамевски Александар
Дејан Лилић Дамјан
Јелена Жугић Ника
Роберт Вељановски Арсен
Александар Микић Стамен
Кети Дончевска-Илић Вера
Јана Вељановска Мила
Ирена Илиевска Ана
Васил Зафирчев Жан
Маја Љутков Лина
Владо Јовановски Исо
Ана Јовановска Оливера
Дамјан Цветановски Стефан
Рубенс Муратовски Спиро
Григор Јовановски Константин
Горан Стојановски Тодор
Зоран Љутков Петар Гарски
Младен Крстевски Милан
Петар Маниќ Горги
Мето Јовановски Професор
Александра Пешевска Соња
Марија Новак Магде
Гордана Ендровска Борка Гаврилска
Томе Станковски Методи
Лазе Манасковски Павле
Нино Леви Мишо Павличин
Горан Илић Генерал
Ефтим Трајчов Гаурски Милан
Илија Илиоски Томо
Димитрина Мицкоска Румена
Миле Вратеовски Директор на заводот
Бранко Бенинов Киро
Стефан Николовски Давор
Кирил Андоновски Стариот
Благоја Чоревски /
Јордан Витанов Академик
Васил Михаил Бојан
Роберт Ристов Никита
Владо Дојчиновски Гиго
Елизабета Стефановска Катја Гаврилска
Чедомир Митевски
Борче Начев Доктор у стану
Снежана Конеска Руси /
Горги Тодоровски Доктор у мртвачници
Душица Стојановска службеница
Давид Илиќ Шеф туристичке агенције
Пируника Киселичка Марина
Надица Петрова Медицинска сестра
Ненад Нацев Шабан
Владимир Тулиев Трстена
Бранко Атанасов Директор на златара
Здравко Стојмиров Посредникот
Илија Струмениковски Стариот 2
Пеце Ристевски Докторон на Арсен
Даријан Петров Сеизмологот
Анѓела Јакимовска Мимоза
Игор Сарандески Возачот

Спољашње везе

уреди