Катина Иванова

Катина Иванова (Скопље, 1951) је била југословенска и македонска филмска и позоришна глумица.

Катина Иванова
Лични подаци
Датум рођења(1951-00-00)1951.
Место рођењаСкопље,  ФНРЈ
Рад
Битна улогаПрва вечер
Големата соба
Веза до IMDb-а

ФилмографијаУреди

1970 1980 1990 2000 2010 Укупно
Дугометражни филм 0 5 3 2 1 11
ТВ филм 5 1 0 2 1 9
ТВ серија 1 2 1 3 0 7
ТВ мини серија 1 0 0 0 0 1
Кратки филм 0 0 0 0 1 1
Укупно 7 8 4 7 3 29


Год. Назив Улога
1970.-те
1973. Добра долина ТВ филм /
1975. Прва вечер ТВ филм /
1975 1976. Патот кон иднината ТВ серија /
1976. Морава 76 ТВ мини серија /
1977. Големата соба ТВ филм /
1977. Нели ти реков ТВ филм /
1978. Белиот ѕид ТВ филм /
1980.-те
1980. Време, води Коруноица
1980. Оловна бригада /
1981. Бановић Страхиња Госпођа на двору Југ Богдана
1984. Не рекох ли ти /
1986. Климент Охридски ТВ филм /
1987. Трст виа Скопје ТВ серија /
1987. Хај-Фај /
1988. Втора смена ТВ серија Мајката на Николче
1990.-те
1993. Светло сиво Слава (сегмент "Wондерфул Wорлд")
1995. Во светот на бајките ТВ серија /
1995. Ангели на отпад Руска
1997. Џипси Меџик Ремзија
1999. Наше Маало ТВ серија Нерђуз
2000.-те
2000. Големи и мали ТВ серија Донка / Тетка Донка
2001. Погрешно време ТВ серија Јајчарката
2001. Одмазда Александрова супруга
2002. Држава мртвих Ристана Крањц
2002. Наше маало ТВ-серија
2006. Мост ТВ филм Софка
2009. Народни приказни ТВ серија /
2009. Бунило ТВ филм Магдалена
2010.-те
2010. As If I Am Not There /
2014-2015. Македонски народни приказни ТВ-серија
2016. Вистинска љубов ТВ филм Ружа Пинго
2017. Iron Story Кратки филм Фатима
2017. Инсајдер ТВ-серија Благуна
2018. Еј ТВ-филм
2018. Соблекување ТВ-филм
2019. Фамилија Марковски ТВ-серија Сосетка
2019. Врба ТВ-филм
2020.-те
2016-2021. Преспав ТВ-серија Гатачка
2022. Бистра вода ТВ-серија

Спољашње везеУреди