„До, ре, ми” је југословенска телевизијска серија снимљена 1991. године у продукцији ТВ Скопље.

До, ре, ми
Жанрпородични
мјузикл
ФорматТелевизијска серија
СценариоЗоран Крстевски
РежијаДушко Наумовски
Зоран Крстевски
КомпозиторТомислав Таневски
Земља Југославија
Језикмакедонски
Продукција
МонтажерЉупчо Гавревски
СценографијаИскра Митревска
КамераАпостол Трпевски
ПродукцијаТВ Скопље
Профил на IMDb-ју

УлогеУреди

Глумац Улога
Наталија Куновска Мими (1 еп. 1991)
Павел Максимовски Воки (1 еп. 1991)
Рената Софрониевска Марице (1 еп. 1991)
Васко Буралиев Пепи (1 еп. 1991)
Марко Петрушевски Симе (1 еп. 1991)
Влатко Лазаревски Диме (1 еп. 1991)
Борче Палчевски Климе (1 еп. 1991)
Андреја Трајковски Аце (1 еп. 1991)
Бранко Поповски Фрић (1 еп. 1991)
Александра Хаџи Наумова Бисера (1 еп. 1991)
Благоја Чоревски Ваше (1 еп. 1991)
Ђокица Лукаревски Тасе (1 еп. 1991)
Милица Стојанова (1 еп. 1991)
Кирил Андоновски (1 еп. 1991)
Ненад Стојановски (1 еп. 1991)
Силвија Стојановска (1 еп. 1991)
Чедо Камџијаш (1 еп. 1991)
Ангелина Иванова (1 еп. 1991)
Стојна Костовска (1 еп. 1991)
Ненад Милосављевић (1 еп. 1991)
Димитар Зози (1 еп. 1991)
Петре Прличко (1 еп. 1991)
Тодор Николовски (1 еп. 1991)

Комплетна ТВ екипа  ▼

Спољашње везеУреди