Курирот на Гоце Делчев

„Курирот на Гоце Делчев” је југословенска телевизијска серија снимљена 1978. године у продукцији ТВ Скопље.

Курирот на Гоце Делчев
Жанравантура
породични
ФорматТелевизијска серија
СценариоСлавко Димевски
РежијаБлагој Андреев
УлогеДарко Дамевски
Јорданчо Чевревски
Мето Јовановски
Стојна Костовска
Драги Костовски
Петре Прличко
КомпозиторДимитар Машевски
Земља Југославија
Језикмакедонски
Број сезона1
Број епизода6
СценографМенде Ивановски
ПродукцијаТВ Скопље
Емитовање
Премијерно
приказивање

4. јануара 1979. — 8. фебруара 1979.
Профил на IMDb-ју

ЕпизодеУреди

Сезона Епизода Назив Датум
1 1 Прекинато детство 4. јануара 1979.
1 2 Од сите страни демне смртта 11. јануара 1979.
1 3 Прва акција 18. јануара 1979.
1 4 Окрвавениот манастир 25. јануара 1979.
1 5 Знаме 1. фебруара 1979.
1 6 Заклетва 8. фебруара 1979.

УлогеУреди

Глумац Улога
Дарко Дамевски Гоце Делчев (6 еп. 1979)
Јорданчо Чевревски Динко (6 еп. 1979)
Мето Јовановски Јонче (5 еп. 1979)
Стојна Костовска Елена (5 еп. 1979)
Драги Костовски (4 еп. 1979)
Петре Прличко Дедо Марко (3 еп. 1979)
Милица Стојанова Горица (3 еп. 1979)
Благоја Чоревски Мино (3 еп. 1979)
Вукан Димевски Аџи Сабри (2 еп. 1979)
Мите Грозданов Ефтим (2 еп. 1979)
Тодор Николовски Бакалот Тоде (2 еп. 1979)
Димитар Гешовски Томе (2 еп. 1979)
Шишман Ангеловски (2 еп. 1979)
Димитар Костов Шабан (2 еп. 1979)
Лиле Георгиева (2 еп. 1979)
Васил Шумански Силвестер (2 еп. 1979)
Ратка Чоревска (2 еп. 1979)
Панче Камџик Делчо (2 еп. 1979)
Емилија Андреевска (2 еп. 1979)

Остале улоге ▼

Глумац Улога
Бедија Беговска Усева (2 еп. 1979)
Лутфи Сеyфулах (2 еп. 1979)
Спасе Нелов (2 еп. 1979)
Илија Милчин (1 еп. 1979)
Димитар Илиевски (1 еп. 1979)
Вашо Ангеловски (1 еп. 1979)
Методија Марковски (1 еп. 1979)
Илија Струмениковски (1 еп. 1979)
Блаже Алексоски (1 еп. 1979)
Јосиф Јосифовски (1 еп. 1979)
Џемаил Максут (1 еп. 1979)
Љубиша Трајковски Таушан (1 еп. 1979)
Борис Стојчевски (1 еп. 1979)
Никола Димитров (1 еп. 1979)
Димитар Тодоров (1 еп. 1979)
Рампо Конески Учителот (1 еп. 1979)
Слађана Нешић (1 еп. 1979)
Стојна жагушка Елена (1 еп. 1979)
Љубиша Георгијевски (непознат број епизода)

Комплетна ТВ екипа ▼

Спољашње везеУреди